نور هدایت

خداوند هر که را بخواهد هدایت می کند

نور هدایت

خداوند هر که را بخواهد هدایت می کند

فتنه سبز

سرنوشت فتنه سبز +عکس

شبکه ایران: یکی از شیوه‌های تبلیغاتی پرکاربرد در میان رسانه‌های مخالف جمهوری اسلامی ایران که در سال گذشته، به صورت متداوم از آن استفاده شده، تاکید بر تعداد و جمعیت افراد در برخی تجمعات مخالف نظام در خارج از کشور بوده است.

سایت‌های اینترنتی و تلویزیون‌های ضدانقلاب همواره بر این موضوع تاکید می‌کنند که اکثریت قریب به اتفاق ایرانیان حاضر در کشورهای اروپایی و آمریکایی، مخالف جمهوری اسلامی ایرانهستند و در اجتماعاتی که توسط گروه‌های نظیر "منافقین" و "سلطنت‌طلب‌ها" در خارج از ایران برگزار می‌شود، حضور دارند.

با این حال بررسی عکس‌ها و فیلم‌هایی که از این نوع تجمعات منتشر شده، از مغایرت این ادعا با آنچه در واقعیت جریان دارد، حکایت می‌کند.

تجمع گسترده علیه ایرانبا حضور 10 نفر!

سایت "جرس" یکی از اصلی‌ترین رسانه‌های حامی جریان مخالف نظام جمهوری اسلامی ایران است که تلاش‌های گسترده‌ای را برای دامن زدن به آشوب‌های سال گذشته در ایران به عهده داشت. البته طرح "اسب تروا" که از سوی مدیر این سایت یعنی عطاء‌الله مهاجرانی - وزیر ارشاد دولت اصلاحات - برای ایجاد ناآرامی در راهپیمایی روز 22 بهمن مطرح شد ناکام ماند و در نتیجهبا اعتراض و تمسخر دیگر اعضای وابسته به جریان اپوزیسیون ایران روبرو شد.

جرس کهمعمولا بخشی مطالب خود را به انتشار اخباری مبنی بر تجمع ضدانقلاب در خارج از کشور علیه جمهوری اسلامی اختصاص می‌دهد، در جدیدترین مطلب خود اعلام کرده که تجمعی گسترده در حمایت از اغتشاشگران سال گذشته، از سوی ایرانیان مقیم مجارستان صورت گرفته است.

با وجود تاکیدی که این سایت بر روی "گسترده" و "پرشمار بودن" این تجمع انجام داده، عکس منتشره این سایتحاکی از آن است که 10 نفر در یک پارک جمع شده و عکس گرفته‌اند و اصولا خبری از "یک تجمع گسترده علیه ایران" نیست!

علت، زمان و مکان اینعکس هم در هاله ایاز ابهام قرار دارد چرا که نشانه ای دال بر اینکه این تجمع متعلق به کشور مجارستان است، در آن وجود ندارد.

عکسی که "جرس" آن را تجمع گسترده ایرانیان مقیم مجارستان خوانده است

البته این سایت، سابقه طولانی مدتی در انتشار اینگونه اخبار دارد. چند روز پیش و درحالی که تعدادی از مردم ایتالیا برای بزرگداشت روز "مبارزه با فاشیسم" در میدان اصلی پایتخت جمع شده بودند، جرس مدعی شد که این تجمع گسترده در حمایت از مخالفان جمهوری اسلامی ایران بوده است!

این سایت عکسی را هم منتشر کرد که در آن چندنفر با لباس سبز در مقابل یک آژانس مسافرتی ایستاده‌اند که عابران هم بدون توجه به این موضوع، در حال عبور از خیابان هستند.


رسانه آلمانی و حکایت آن تجمع صدها هزار نفری

مساله‌ای کهفعالان سیاسی از آن به عنوان "توهم بی‌شمار بودن" یاد می‌کنند، به سایت وزیر ارشاد دولت اصلاحات محدود نمی‌شود.

چند ماه پیش، سایت اینترنتی "دویچه‌وله آلمان" هم با انتشار خبری درباره تجمع اعضای یک گروه نامعلوم، مدعی شد که "صدها هزار نفر" از شهروندان کشور آلمان در اجتماع مخالفان ایران شرکت کرده‌اند و برای کشته شدن "ترانه موسوی" توسط حکومت ایران، اشک ریخته‌اند.

البته دویچه‌وله عکسی از اینتجمع عظیممنتشر نکرد اما تصاویری که در سایت‌های اینترنتی از این مراسم منتشر شد، حکایت از حضور حدود 20 نفر داشت.


آشوب‌هایی که فقط در اینترنت رخ می‌دهد

رویکرد تلاش برای "القای مخالفت گسترده مردم با جمهوری اسلامی ایران"، از سوی تلویزیون دولتی انگلیس هم به صورت برنامه‌ریزی شده پیگیری می‌شود.

"بی‌بی‌سی فارسی" علاوه بر نقش پررنگی که در تحریک مردم به حضور در خیابان‌ها در ناآرامی‌های سال گذشته داشت، پس از راهپیمایی گسترده و ده‌ها میلیونی مردم در روز 22 بهمن و انفعال جریان ضدانقلاب، تلاش گسترده‌ای را برای احیای این جریان و زنده کردن آن برعهده گرفته است.

چند روز پیش و بعد از آنکه درخواست عوامل فتنه برای تجمع و ایجاد ناآرامی در تهران و دیگر شهرها به بهانه روز کارگر، از سوی مردم پاسخی نگرفت، بی‌بی‌سی به انتشار اخباری مبنی بر "درگیری‌های گسترده میان مردم و پلیس" پرداخت.

این سایت برای کمک به پذیرش این ادعا از سوی مخاطبانش، عکسی را هم منتشر و در توضیح آن نوشت که تجمع کارگران در استان شیراز "تحت تدابیر شدید امنیتی" برگزار شده است.

البته در عکسی که بی‌بی‌سی منتشر کرده، حدود 15 نفر با پلاکاردی در دست، به چشم می خورند که در مقابل استانداری فارس در حال برگزاری تجمعی آرامی و بدون حضور نیروی انتظامی تجمع کرده‌اند.

تصویر تجمع کارگران در مقابل استانداری فارس

"بی‌بی‌سی" از تدابیر گسترده امنیتی در شیراز خبر داد!

بر مبنای رویدادهای اخیر، اگرچه ممکن است تحریکات تبلیغاتی اپوزیسیون جمعی را در چند کشور غربی بتواند به اعتراض وادارد اما پیشنهاد آنان برای ایجاد ناآرامی در داخل کشور در ماه‌های اخیر با پاسخ منفی مردم روبرو شده است.

بر همین مبنا، کارشناسان سیاسی معتقدند که هواداران اپوزیسیون دچار ریزش شدید شده و فتنه گران فاقد پایگاه اجتماعی خاصی هستند. تلاش های رسانه ای محافل افراطی و بیگانه هم در راستای گریز از پذیرش این واقعیت ارزیابی می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد